Armaturi Instalatii sanitare
Instalatii Termice & Alimentare cu apa
Armaturi instalatii de Gaz
Ornamente Garduri
Produse la tema
Descarca aici catalog Armatura
Traininguri
Armatura ofera partenerilor din domeniul instalatiilor un pachet de servicii de training, demonstratii practice si instruiri, la cerere.

Centrul a fost infiintat pentru a pregati si instrui mai bine constructorii si instalatorii care doresc sa obtina informatii si sa cunoasca tehnologiile de ultima ora din domeniul instalatiilor. Pentru orice lucrare in domeniul instalatiilor de alimentare cu apa si gaz utilizarea produselor adecvate si de calitate garanteaza rezultatul dorit.

In functie de training si de domeniul in care participantii doresc sa se perfectioneze, cursurile abordeaza fiecare tip de instalatii: apa, gaze naturale, termice.


In sectiunile de mai jos puteti observa traininguri efectuate de catre compania noastra

Detalii
Cum se monteaza o baterie cu senzor


Bateriile cu senzor sunt destinate a fi utilizate in special la grupurile sanitare din spatiile publice, asigurandu-se conditii igienico-sanitare si consum economic de apa. Montarea corecta a acestora, precum si intretinerea lor confor specificatilor producatorului, ...

Detalii
Cum se monteaza un arzator cu termostat


Arzatorul cu termostat mentine o temperatura constanta in incapere prin marirea si micsorarea flacarii. Īn caz de stingere accidentala a flacarii de veghe dispozitivul decupleaza automat intrarea gazului īn arzator. Pentru a functiona la parametri adecvati este foart ...Toate drepturile rezervate. Armatura 2010 Site Map