Armaturi Instalatii sanitare
Instalatii Termice & Alimentare cu apa
Armaturi instalatii de Gaz
Ornamente Garduri
Produse la tema
Descarca aici catalog Armatura
Politica si obiective
Suntem compania cu cea mai indelungata experienta in productia de armaturi pentru instalatii termice si de alimentare cu apa si gaz, ingloband azi in portofoliul de produse peste 1500 de articole tipodimensionale.

Dedicati dezvoltarii permanente a produselor pentru instalatiile de apa, gaz si termice, suntem un partener de incredere pentru colaboratorii nostrii.

Produsele noastre sunt cunoscute astazi pretutindeni în Romania si in lume. Ne-am marit permanent capacitatile de productie, ne-am completat continuu portofoliul de produse, am castigat increderea clientilor nostri si segmente noi de piata, ne-am educat si format specialisti de valoare.

Avem infrastructura organizatorica necesara, pentru a produce dupa specificatiile clientului si pentru a raspunde prompt cerintelor unei piete dinamice. Punem la dispozitia clientilor nostri intreaga noastra experienta si cele mai competente solutii la cel mai bun raport pret / performanta.

Valoarea brandului sta in promisiunea care trebuie respectată, în angajamentul nostru de a crea „legaturi durabile”, oferind clientilor un plus de valoare, iar utilizatorilor finali siguranta si utilitate in folosirea produselor noastre.

Am reusit sa ne impunem pe piata romaneasca datorita profesionalismului si a calitatii produselor si serviciilor, numarandu-ne astazi printre competitorii activi pe piata europeana.

Obiective principale

Dorim sa fim recunoscuti pe piata ca fiind o companie care fabrica produse de calitate superioara, apropiindu-ne de elita producatorilor din domeniu.

Dedicare fata de clienti

Accesibilitatea si acuratetea informatiilor oferite, precum si promptitudinea cu care raspundem fiecarei comenzi, solicitari sau reclamatii, definesc calitatea serviciilor noastre.

Avem acum o noua identitate de corporatie care sa sustina pozitionarea business-ului si sa-i inspire deopotriva pe angajatii, clientii si partenerii nostri, deoarece »performanta conteaza« pentru noi toti.

Satisfacerea exigentelor clientului reprezinta prioritatea numarul unu a politicii noastre de management. Construim relatii de incredere si de lunga durata cu partenerii nostri.

service pentru utilizatorul final – training-uri si consultanta directa
flexibilitate – tehnologie si capacitate de proiectare conform specificatiilor clientilor
gama completa – pentru instalatii de alimentare cu apa si gaz
calitate si garantie – produse conform standardelor europene cu o calitate dovedita de-a lungul timpului.


Toate drepturile rezervate. Armatura 2010 Site Map