Armaturi Instalatii sanitare
Instalatii Termice & Alimentare cu apa
Armaturi instalatii de Gaz
Ornamente Garduri
Produse la tema
Descarca aici catalog Armatura
Consultanta directa
Punctul forte al companiei nostre consta in cunostintele de specialitate vaste ale personalului angajat. Armatura este partenerul ideal, furnizand produse excelente, de inalta performanta, gama completa de produse si cunostinte de calitate bazate pe experienta indelungata. Specialistii companiei ofera consultanta clientilor in alegerea celor mai adecvate produse.

Dezvoltarea continua orientata catre cresterea calitatii cat si adoptarea unei strategii orientate catre nevoile clientului urmaresc atingerea obiectivului Armatura: 100% satisfactia clientilor nostri. Iata de ce, toate actiunile si deciziile noastre sunt luate tinand cont de nevoile Clientului, fapt care da un plus de valoare calitatii deja ridicate a produselor Armatura.

Departamentul Marketing Tehnic al companiei asigura suport prin asistenta tehnica in toate zonele tarii, pentru toate produsele Armatura, expertii tehnici furnizand si solutii pe tot parcursul procesului de realizare a proiectului.

Astfel, clientii actuali si potentiali au acces la informatii legate de produse, sfaturi de utilizare a acestora si, daca este necesar, programari la traininguri si instruiri de specialitate.

Pentru sugestii, reclamatii sau sfaturi tehnice, puteti contacta Departamentul Marketing Tehnic la urmatoarele coordonate:


Toate drepturile rezervate. Armatura 2010 Site Map