Armaturi Instalatii sanitare
Instalatii Termice & Alimentare cu apa
Armaturi instalatii de Gaz
Ornamente Garduri
Produse la tema
Descarca aici catalog Armatura
Armaturi Instalatii SanitareDesignul modern cu forme si contururi elegante fac ca aceste produse sa se integreze perfect in orice locuinta. Diversitatea de modele, cuprinsa in 9 game de baterii precum si „coloritul”, cromate, aurite sau satinate, acopera toate gusturile si asteptarile.

Imbinarea armonica dintre utilitate si design, linii moderne pana la aspect retro, functionalitatea, finisajele de exceptie sunt cateva din caracteristicile acestor minunate baterii create pentru a adauga un plus de prestigiu casei tale si o ambianta placuta.

La o prima vedere par niste baterii obisnuite, insa în „spatele” celor doua comenzi, apa calda – apa rece se afla cartuse ceramice de cea mai buna calitate care asigura un numar de 500.000 de cicluri, 60 utilizari zilnice, 15 ani de utilizare. Alte plusuri ale acestor game sunt: alama de cea mai buna calitate, cele doua trepte de functionare care asigura o economie a consumului de apa, perlatorul care împiedica stropirea precum si garantia pe care o acordam de la 2 la 5 ani, in functie de gama.

Toate drepturile rezervate. Armatura 2010 Site Map